Michaela Kadlecová  | 29. 3. 2021

Dodavatel v kapse. Využijte aplikaci od E.ON, nebo innogy

Chcete zjistit, zda jste zaplatili fakturu za elektřinu, nebo kolik propálili elektřiny za určité období? Potřebujete si nastavit jinou výši záloh? Chcete si zobrazit aktuální spotřebu? Kvůli těmto dotazům nemusíte chodit na pobočku, nebo vytáčet infolinku dodavatele, ale stačí se podívat na internet, nebo si ještě lépe stáhnout aplikaci do chytrého telefonu.

Ještě před tím je třeba se u vašeho dodavatele elektřiny registrovat a vytvořit si zákaznický účet. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout ze stránek vašeho dodavatele, pak se stačí již přihlásit a přístup k vašemu účtu máte neustále při sobě.

Nepřehlédněte: Jak se registrovat na zákaznických portálech? 

E.ON

Aplikace Energie24 po přihlášení zobrazí informace o smlouvě a o odběrném místu, využívaném jističi, tarifu, distribuční sazbě. Dále je možné si prohlédnout přehled záloh, změnit jejich výši a způsob, jakým je platíte. Stejně si lze zobrazit informace o posledním vyúčtování. Zajímavou možnost nabízí položka odhad spotřeby. Pokud vyfotíte elektroměr, nebo hodnoty pro vysoký a nízký tarif zadáte ručně, aplikace vám vypočítá odhadovanou spotřebu. Snadno tak zjistíte, zda vaše zálohy budou stačit, nebo zda vás čeká astronomický nedoplatek. V aplikaci si také zobrazíte informace o sítě poboček a různé kontaktní kanály, ať už pomocí messengeru, e-mailu, nebo telefonu. Aplikaci si stáhnete zde: https://www.eon.cz/domacnosti/zakaznicka-pece/mobilni-aplikace-energie24/

Neplatíte za elektřinu moc? Zjistěte to během jedné minuty na kalkulačce elektřiny a ušetřete tři tisíce ročně! Získejte nejlevnější elektřinu i vy!

PŘEČTETE SI VÍCE: E.ON distribuce je teď EG.D

Levnější elektřina?

Zjistěte, jestli nemůžete ušetřit tím, že přejdete k jinému dodavateli.



Aplikace od dodavatele elektřiny a spotřeba elektřiny
Aplikace Energie24 umožní odhadnout vyúčtování.
Energie24

Innogy

Šikovnou aplikaci vyvinul také dodavatel innogy. Přihlásit se lze pomocí PIN kódu, hesla, nebo otisku prstu. Aplikace zvládne stejně jako Energie24 zobrazit informace o odběrném místě, fakturách, vyúčtování, spotřebě. Okamžitě zjistíte, že máte neuhrazenou zálohu a hned ji kliknutím na tlačítko zaplatíte. Navíc si lze ale do aplikace připojit více odběrných míst najednou a vše ovládat z jednoho místa. Aplikaci využijí i ti, kdo nejsou zákazníky innogy. Poslouží jim jako záznamník spotřeby. Přímo z aplikace lze také posílat dodavateli zprávy doplněné obrázkem pořízeným mobilem. Takto lze velmi snadno provést samoodečet. Aplikaci si stáhnete zde: https://www.innosvet.cz/aplikace-innosvet.



O nás: Kalkulátor.cz srovnává ceny elektřiny, plynu a pojištění. Během chvilky můžete zjistit, zda se pro vás nerýsuje nějaká výhodnější možnost. Pomůžeme vám se změnou dodavatele a s uzavřením nové smlouvy. Pokud si u nás vytvoříte účet, staneme se vaším rádce ve světě energií a pojištění a už nikdy nezapomenete na žádné výročí smlouvy a na to, že byste mohli využívat lepšího a levnějšího produktu.