Michaela Kadlecová  | 15. 12. 2021

Proč si sjednat u ČSOB pojištění domácnosti?

Sjednat si u ČSOB pojištění domácnosti je velmi snadné. Je vhodné pro komplexní zajištění mnoha nejrůznějších domácích nehod, které se čas od času přihodí v každé domácnosti. Pojďme si pojištění domácnosti u ČSOB blíže představit.

Pojištění domácnosti u ČSOB kryje před maléry doma

Pojištění domácnosti u ČSOB, které je známé pod obchodním označením Náš domov, vás kryje před širokým výčtem malérů, které se mohou stát vaší neopatrností a neopatrností členů rodiny, ale také nějakou závadou, či řáděním živlů a třetích osob, tedy vandalů a zlodějů. Výčet událostí by byl skutečně široký, jde například o prasklou vodovodní trubku a zničenou podlaha koupelny, rozbitý elektrospotřebič, zabouchlé klíče, ukradené kolo, či ukradená zavazadla z auta. Jde o pojištění vybavení domácnosti, tedy elektrospotřebičů, nábytku, sportovních potřeb, dětských hraček, hudebních nástrojů, zahradní techniky, nebo knih. Pro ochranu pevných součástí bytu slouží pojištění nemovitosti.

Chcete si sjednat výhodné pojištění domácnosti?

Ochraňte se před malérům doma a najděte si to nejvýhodnější pojištění domácnosti s Kalkulátor.cz. Zjistíme, zda je právě pro vás ČSOB pojištění domácnosti to nejvhodnější.

Různé varianty ochrany

Pojištění domácnosti od ČSOB se nabízí ve třech variantách, a to Standard, Dominant a Premiant. Sjednávají se na všechna hlavní pojistná rizika, což je výbuch, úder blesku, pád letadla, vichřice, krupobití, zemětřesení, pád stromů a stožárů, tíha sněhu, vodovodní škoda, mráz, kouř, nadzvuková vlna, sesuv půdy a lavin, náraz vozidla, sklo "all risk", které v rámci pojištění chrání například dveře ze skla, akvárium, francouzské okno, nebo skleněný sprchový kout. Jednotlivé varianty pojištění domácnosti od ČSOB se liší jednak rozsahem pojištění a také limitům pojištění. Díky kalkulačce pojištění domácnosti na Kalkulator.cz si lze pohodlně vybrat z konkrétní varianty a také zjistit, co vše kryje a jaké limity poskytuje. Všechny tři varianty poskytují ochranu před poškozením stavebních součástí, věcí zvláštní hodnoty, zcizením peněz v hotovosti a v trezoru, nebo v případě závady na vodovodním zařízení.

ČSOB Pojištění domácnosti ve variantě STANDARD poskytuje limit pro cykloasistenci v limitu 7 000 Kč, stejný limit platí i pro servis domácích spotřebičů, tepelných čerpadel a klimatizace apod. Nekryje před ztrátou zavazadel z auta, ani před škodami způsobenými ztrátou vody, či technickou poruchou. Hradí se hlavně základní pojistná nebezpečí.

ČSOB Pojištění domácnosti ve variantě DOMINANT hradí i rozbití sklokeramické varné desky, v případě přepětí a podpětí přispěje na opravu zničeného zařízení 50 000 korun, stejnou částkou kryje škody způsobené atmosférickými srážkami.

ČSOB Pojištění domácnosti ve variantě PREMIANT poskytuje nejvyšší ochranu. Pojištění domácnosti od ČSOB Pojišťovny poskytne ochranu vašemu majetku proti přírodním živlům, lidským zásahům, jako je vandalismus, odcizení i proti nahodilým událostem jako zkrat a přepětí či porucha technického spotřebiče. Pojišťovna vám uhradí také odcizení zavazadel z auta, poškození fasády živočichy, technické poruchy a škody způsobené ztrátou vody. Zničení skel hradí pojišťovna v limitu 100 000 korun.

Info: Co má vliv na cenu pojištění domácnosti?

Chcete vypovědět vaše pojištění?



Asistenční služby a pojištění domácnosti ČSOB

Pojištění domácnosti ČSOB nabízí také asistenční služby, které vás ochrání v nouzi, kdy je třeba odvrátit a minimalizovat hrozící nebezpečí. Pokud se tedy zabouchnete, nebo vám praskne vodovodní trubka, nemusíte hledat na Google nejbližšího řemeslníka, ale stačí zavolat na nonstop asistenční linku 466 100 777, kde vám minimálně poradí. Pojišťovna vám uhradí dva výjezdy zámečníka během jednoho pojistného období, pokud si zabouchnete dveře, nebo ztratíte klíče, a to v celkové ceně 7000 korun. Pojištění domácnosti ČSOB vám dále poskytne plnění na opravu myčky, pračky, sporáku, trouby, chladničky, varné desky a televizoru, a to dvakrát za pojistné období, v celkovém limitu 7000 korun. Pokud se stane nějaká domácí havárie, pak máte nárok na odborníka na instalatérské, topenářské, elektrikářské, nebo kominické práce v celkovém limitu 7000 korun a maximálně dvakrát za pojistné období. Asistenční službu můžete využít v případě problémech s potrubím, pro vyčištění ucpané kanalizace, unikající vody z topení, rozbití skla ve dveřích, úniku plynu, rozšíření hmyzu a hlodavců, selhání topení a problémech s komínem. Pokud se tedy stane v domácnosti cokoliv neočekávaného a nemilého, co hrozí poničením vybavení, vždy volejte automaticky asistenční linku.



Pojištění odpovědnosti z vlastnictví nemovitosti a pojištění domácnosti ČSOB

Pokud se přihodí újma někomu třetímu ve vaší domácnosti, pak se můžete díky pojištění domácnosti ČSOB ochránit před tím, abyste tuto škodu museli platit vy. U ČSOB se toto jištění nazývá pojištění odpovědnosti za újmu a nabízí se s limitem od 2 milionů korun, až po 50 milionů korun.

NačítámNačítám