Michaela Kadlecová  | 5. 10. 2022

Co vás trápí ve světě financí a půjček?

Máte problém se vyznat ve světě půjček, bankovních i nebankovních společností? V dnešním článku vám zodpovíme dotazy, které vás nejčastěji zajímají.

Jak získat výhodnou půjčku?

Využijte naší online půjčky na pár kliknutí. Zadejte výši úvěru a zjistíte, které půjčky pro vás připadají do úvahy.

Kde se nacházejí Home Credit pobočky?

Společnost Home Credit nedisponuje žádnými pobočkami, vše se vyřizuje online. Uvádí, že: „Ušetřené peníze, které by nás jinak stál provoz poboček, proto raději investujeme do rozvoje našich služeb a ještě lepší péči o naše klienty.“

Jak se volá Home Credit infolinka?

Home Credit info linku můžete volat na 420 542 100 100 v pracovní dny od 8 do 17 hodin.

Je u Home Credit klientská zóna?

Na Home Credit klientskou zónu se lze přihlásit na adrese www.homecredit.cz/klientska-zona. Dále si lze stáhnout aplikaci, díky které lze mít přehled o tom o splatnosti vašich půjček.

Umožňuje Home Credit půjčku bez doložení příjmu?

Pro půjčku od Home Credit je třeba vždy dokládat výši příjmu, zaměstnanci dodávají vždy potvrzení od zaměstnavatele o výši příjmu, podnikatelé dokládají výši příjmu posledním daňovým přiznáním.

K čemu slouží Zonky kalkulačka?

Zonky úvěrová kalkulačka umožňuje vypočítat náklady na půjčku, tedy to, kolik vás bude půjčka v konečném součtu stát. Do Zonky kalkulačky se zadává objem kolik si budete chtít půjčit, dále kolik chcete splácet měsíčně. Zájemce zjistí, jak dlouho bude splácet a o kolik vypůjčenou částku přeplatí.

Jaké vlastnosti má půjčka Zonky?

Půjčka od Zonky se poskytuje s úrokem od 4,99 %, její splatnost je až 10 let. Jde o neúčelovou půjčku na cokoliv, maximálně si lze půjčit 1,2 milionu korun. Jde o tzv. peer to peer půjčku, kdy si tedy půjčuje „rovný od rovného“, do hry nevstupuje žádná instituce, na půjčku se skládají drobní investoři. P2p půjčka se poskytuje díky internetové platformě, na které se investoři se žadateli o půjčku setkávají.

Poskytuje se Zonky půjčka bez registru?

Pokud budete žádat o půjčku u Zonky, pak se vždy do registrů dlužníků nahlíží. Zkoumají se záznamy v Bankovním registr klientských informací, kde se shromažďují informace o půjčkách, které si klient vzal u bank, dále je to Nebankovní registr klientských informací, který nabízí informace o fyzických, ale také o právnických subjektech. Shromažďovány jsou zde informace o nebankovních úvěrových produktech. Dále jde o registr SOLUS, kde lze najít také informace o závazcích závazků u telekomunikačních a energetických společnostech.

Přečtěte si: Pozor na dluhovou past. Jak si půjčovat odpovědně?

K čemu slouží úvěr od Buřinky?

Úvěr od Buřinky je účelová půjčka Stavební spořitelny České spořitelny, která se poskytuje na koupi nemovitosti, její výstavbu a rekonstrukci, refinancování a vypořádání společného jmění manželů. Maximálně si lze půjčit 2,5 milionu korun na 20 let.

Kolik je možné si půjčit v rámci úvěru od Buřinky na rekonstrukci?

Úvěr od Buřinky na rekonstrukci umožňuje půjčit si až 2 500 000 s maximální splatností 20 let. Úvěr na rekonstrukci je možné sjednat online. Peníze lze získat dopředu, do jednoho roku od jejich použití je třeba doložit, že byly využity na bydlení.

K čemu slouží kalkulačka úvěru ze stavebního spoření?

Do kalkulačky úvěru ze stavebního spoření můžete zadat výši úvěru a počet měsíců, po které chcete splácet, nebo výši splátky. Zjistíte, kolik budete splácet měsíčně, nebo počet měsíců, po které budete úvěr splácet.

Nepřehlédněte: Koronakrize nás školí: jak si správně nastavit domácí finance

Jak je možné sjednat půjčka od Equa bank?

U Equa Bank si lze půjčit tzv. minutovou půjčku od 6,7 %, kterou je možné získat do 3 minut v objemu od 5000 do 800 000 korun, dále půjčku na auto o stejné sazbě, dále jde půjčky refinancovat. O půjčky lze zažádat online, veškeré doklady, které slouží k ověření bonity, tedy potvrzení výše příjmů, nebo daňové přiznání, lze zaslat elektronicky.

Jak je možné si pořídit úvěr na fotovoltaiku?

Některé banky nyní poskytují účelové úvěry, které slouží k pomoci k udržitelnému bydlení, tedy i k pořízení fotovoltaiky. Jsou to Hello EKO půjčka od Hello bank! Udržitelná hypotéka od Banka Creditas, Hypotéka pro úsporné bydlení od Hypotéční banky, Hypotéka pro budoucnost od České spořitelny, Půjčka na udržitelné technologie od Komerční banky, Úvěr od Buřinky pro budoucnost od Stavební spořitelny ČS a Půjčka na úsporné bydlení od ČSOB.

Co nabízí Poštovní spořitelna?

V České republice působí ČSOB Poštovní spořitelna, původně vznikla v roce 1991 jako Poštovní banka. Od roku 2000 patří pod skupinu ČSOB. Produkty Poštovní spořitelny je možné si objednat na pobočkách České pošty. Poštovní spořitelna nabízí klasické bankovní služby.

Existuje pro úvěr na auto kalkulačka?

Kalkulačku úvěru na auto nabízí mnoho bank. Jde vlastně o spotřební úvěr s určitým úrokem. V kalkulačce úvěru na auto si vypočtete splátku úvěru, když zadáte celkovou výši úvěru a počet měsíců, po které chcete úvěr na auto splácet.

NačítámNačítám