Michaela Kadlecová  | 11. 2. 2021

Jak se registrovat na portálu dodavatele energie?

Pokud váš dodavatel elektřiny umožňuje, abyste využívali některou z klientských zón, pak vám jistě doporučujeme, abyste jí využili. Díky tomu zvládnete celou řadu záležitostí provádět z pohodlí domova. Jak se na tyto portály registrovat?

Do klientských portálů se mohou registrovat převážně pouze zákazníci uvedených dodavatelů elektřiny. Proto je třeba si připravit číslo zákaznického účtu, případně další údaje, které zákazník obdrží souběžně se smlouvou. Pokud jste odešli od svého dodavatele k některému z dodavatelů poslední instance, pak se registrovat smíte až poté, co získáte běžnou smlouvu na dodávání energií.

ČEZ

Na stránkách https://cezonline.cez.cz/ klikněte na odkaz Registrovat. Registrovat se se může kdokoliv, nejenom zákazník společnosti ČEZ. Pokud uvedete, že jste zákazník, pak budete požádáni jednak o e-mail, prostřednictvím kterého budete s dodavatelem komunikovat, dále pak o vaše zákaznické číslo. Pokud doposud nejste zákazník ČEZ, pak uvedete jméno a příjmení a dále váš e-mail.

E.ON

Registraci do služby Energie 24 od EON provedete na stránce https://login.eon.cz/registrace. Zde je třeba uvést e-mail, dále telefonní číslo, zvolit si heslo a to zopakovat. Dále je třeba si připravit k ruce fakturu a uvést variabilní symbol faktury a číslo místa spotřeby. Díky registraci získáte také přístup do aplikace Energie 24, kterou je možné si stáhnout ze stránek dodavatele. Pokud nemáte fakturu po ruce, pak je třeba zadat jméno a příjmení a datum narození pro dohledání údajů o vašem odběrném místě.



Registrace na Energie24
Registrace na Energie24
www.eon.cz

Nepřehlédněte: ČEZ Online, nebo Energie24? 

PRE

Na stránce https://www.pre.cz/cs/domacnosti/ klikněte na odkaz Založit Moje PRE. Dále jste požádáni, abyste zadali Číslo zákazníka, což je desetimístné číslo, které najdete na faktuře, nebo ve smlouvě. Následuje číslo zákaznického účtu, i to hledejte na vyúčtování, nebo ve smlouvě. Nakonec vepište e-mail, na který obdržíte aktivační kód. Kliknutím na něj stvrdíte souhlas s registrací. Poté je třeba zadat telefonní číslo, na které přijde aktivační kód.

Neplatíte moc za elektřinu?

Vyzkoušejte naši kalkulačku elektřiny, díky které zjistíte, zda svého dodavatele elektřiny nepřeplácíte.

Innogy

Pro domácnosti nabízí společnost innogy portál innosvet. Zde se registrujete, pokud na stránce https://www.innogy.cz kliknete na položku Portál. Dále dostanete na výběr buď registraci do zóny pro velké firmy, anebo pro domácnosti a menší odběratele. Klikněte na innogy účet a dále na Vytvořit innogy účet. Dále zadáváte jméno, příjmení, e-mail a heslo. Na váš e-mail následně obdržíte potvrzovací kód, který zadáte zpět na portálu innosvet. Registrace platí také do aplikace na mobilní telefon.

Centropol

Na stránce www.centropol.cz klikněte na odkaz Samoobsluha a dále Energie. Na další stránce pak na odkaz Zaregistrujte se. Dále zadejte svůj e-mail, na který obdržíte další pokyny k registraci.

MND

Na stránce https://moje.mnd.cz klikněte na položku Zaregistrujte se. Dále uveďte, zda jste podnikatel, nebo domácnost, zadejte datum narození a vepište číslo vaší zákaznické smlouvy. Zaškrtněte souhlas s podmínkami používání a klikněte na položku Zaregistrovat.



Registrace na MND
Registrace na MND
WWW.mnd.CZ



Pražská plynárenská

Na stránce https://www.ppas.cz/ klikněte na položku Zákaznický portál. Dále pak na Nový zákaznický portál (pozor tento portále nefunguje na internetovém prohlížeči Internet Explorer) a na Registrace. Dále uvádíte číslo zákazníka, které najdete v hlavičce faktury a také číslo smluvního účtu, které je uvedené na druhé straně smlouvy. Dále vepište e-mail a klikněte na tlačítko Pokračovat.

O nás: Kalkulator.cz srovnává ceny elektřiny a plynu. Je to první projekt podobného typu v ČR, který je opravdu fér. Na Kalkulátoru všechny výpočty srovnání dodavatelů elektřiny, nebo plynu fungují okamžitě, nemusíte se přitom bát otravných telefonátů. Spočítejte si svou slevu ihned v našem kalkulátoru energií.

Na energiích můžete ušetřit tisíce korun ročně. Naše výpočty zahrnují všechny aktuálně dostupné tarify na trhu a u vybraných dodavatelů energií jsme schopni zajistit plynulý přechod bez jakékoli vaší námahy. Neplatíte nic navíc, k ničemu se u nás nezavazujete, peníze na náš provoz získáváme jinak. Smlouvu máte přímo s dodavatelem jakého si vyberete. Spočítejte si svou slevu ihned v našem kalkulátoru energií.