Michaela Kadlecová | 27. 1. 2021

Jak na fakturu na ČEZ online?

Nemůžete najít poslední fakturu, například protože si chcete porovnat nabídky elektřiny? Nevadí, v naprostí většině dodavatelé energií umožňují, abyste si fakturu stáhli z jejich klientské zóny, kam se dostanete pohodlně prostřednictvím webové stránky.



Registrovat se v tzv. klientské zóně, tedy na webovém portálu dodavatele elektřiny, se vždy vyplatí. Získáte tak možnost provádět celou řadu operací z pohodlí svého domova, kdykoliv se vám to hodí. Možnosti těchto portálů se liší podle dodavatele elektřiny. Například ČEZ online nabízí skutečně pokročilé možnosti, takže klient může skoro vše nastavit a zadat z domova. K návštěvě pobočky tak má opravdu málo důvodů. V neposlední řadě si zde lze zobrazovat faktury a ty neuhrazené jednoduše proplatit.

Jak na ČEZ Online: https://cezonline.cez.cz/

SPOČTĚTE SI HNED: Neplatíte moc za elektřinu? Zjistěte během minuty na naší kalkulačce elektřiny. 



Pobočka ČEZ
K návštěvě pobočky ČEZ není díky portálu ČEZ Online příliš důvodů.
ČEZ.cz







Neplatíte moc za elektřinu?

Zjistěte hned, zda svého dodavatele elektřiny nepřeplácíte!

Faktura na ČEZ online

Pokud se přihlásíte na portál ČEZ online, získáte přehled vašeho účtu. V levé záložce najdete různé položky, klikněte na položku Faktury a platby. Portál ČEZ Online nabízí možnost zobrazit si jakékoliv faktury, které jste od ČEZ obdrželi, tedy za jakékoliv časové období. Na stránce najdete položky Výchozí pro zobrazení posledních faktur. Dále lze zvolit, že se zobrazí faktury za tento měsíc, tento rok, dále pak Vlastní. Tehdy je třeba stanovat období, za které chcete faktury zobrazit. Tehdy je třeba určit rok, dále měsíc a konečně den, od kdy chcete faktury zobrazit a stejně zadat také konečné datum. Pod položkou Další filtry se skrývají možnosti vybrat produkt, za který chcete faktury zobrazit, smlouvu, doklad a stav, tedy že jde o neuhrazené faktury, po splatnosti, zaplacené atd. Vyhledávat dále lze v políčku s lupou podle variabilního symbolu faktury. Po výběru kritérií se zobrazí seznam faktur, které kritériím vyhovují. Vždy zjistíte, zda jste měli nedoplatek, nebo přeplatek. Fakturu se všemi údaji si následně můžete stáhnout ve formátu PDF.

Nepřehlédněte: Jak komunikovat se společností ČEZ online? 



Jak zaplatit fakturu na ČEZ online

Neuhrazené faktury můžete rovnou zaplatit. Klikněte na tlačítko Přejít k platbě. Následně můžete fakturu zaplatit například platební kartou, nebo pomocí internetbankingu v mobilu tím, že si naskenujete QR kód faktury.

O nás: Kalkulátor.cz srovnává ceny elektřiny a plynu. Je to první projekt podobného typu v ČR, který je opravdu fér. Na Kalkulátoru všechny výpočty srovnání dodavatelů elektřiny, nebo plynu fungují okamžitě, nemusíte se přitom bát otravných telefonátů. Spočítejte si svou slevu ihned v našem kalkulátoru energií.

Na energiích můžete ušetřit tisíce korun ročně. Naše výpočty zahrnují všechny aktuálně dostupné tarify na trhu a u vybraných dodavatelů energií jsme schopni zajistit plynulý přechod bez jakékoli vaší námahy. Neplatíte nic navíc, k ničemu se u nás nezavazujete, peníze na náš provoz získáváme jinak. Smlouvu máte přímo s dodavatelem jakého si vyberete. Spočítejte si svou slevu ihned v našem kalkulátoru energií.