Michaela Kadlecová  | 8. 6. 2022

Cestovní pojištění Axa Assistance pro cestování bez obav

Chystáte se do ciziny, nebo i na některé z krásných míst u nás na dovolenou? Pak vás může zajímat cestovní pojištění Axa Assistance, které vás ochrání před mnoha možnými maléry. Které to jsou?

Cestovní pojištění Axa a léčebné výlohy

Ano, k cestování určitě patří i dobrodružství, ale v rozumné míře. Pokud chcete cestovat odpovědně a zabezpečit se před mnoha náhlými situacemi, které se vám v cizině budou řešit mnohem hůře, je třeba sjednat si cestovní pojištění. Cestovní pojištění Axa kryje pro případ, pakliže v zahraničí onemocníte, či se vám zde stane nějaký úraz, či například vás rozbolí zub. V takovém případě se můžete spolehnout, že pojišťovna za vás uhradí nezbytná vyšetření pro stanovení diagnozy, dále lékařská ošetření, případně hospitalizaci v nemocnici. V rámci cestovního pojištění Axa si můžete nechat také ošetřit bolavý zub, obdržíte léky a v na horách vás jistě bude zajímat případné vyhledání horskou službou a přeprava vrtulníkem, pokud se ocitnete v nouzi. Pokud budete stále ve stavu nemocných a budete potřebovat převoz, pojišťovna se o něj postará a uhradí ho. Pokud se vrátíte domů a budete potřebovat asistenci, pak ji cestovní pojištění Axa vyřeší za vás. Cestovní pojištění Axa si můžete sjednat ve třech variantách, Excelent, Komfort a Reference. Liší se objemem pojištění léčebných výloh, je to 500 000 000, 5 000 000 a 2 500 000 korun. Kromě varianty Reference se dále poskytuje také úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu a pojištění zavazadel. Varianta Excelent dále nabízí také pojištění mazlíčků a cestování letadel.

Cestovní pojištění Axa pomůže v případě neznalosti jazyků

V rámci cestovního pojištění Axa můžete využít také nejrůznějších asistenčních služeb. Ty vám pomohou v mnoha ohledech, velmi významná pomoc přijde jistě, pokud nerozumíte místnímu jazyku. Pojišťovna totiž nabízí i tlumočení po telefonu, díky kterému se můžete například dohodnout s místním policistou, nebo s prodejcem jízdenek na autobus, nebo v půjčovně aut. Součástí těchto asistenčních služeb je i právní poradenství.

Nepřehlédněte: Průzkum: Čechům nevadí covid pasy, karanténa ano

Jak si sjednat co nejlépe a nejrychleji cestovní pojištění?

Sjednejte si cestovní pojištění na Kalkulátor.cz a pojistěte se třeba cestou na letiště. Pojistit se můžete hromadně a i tehdy, pokud budete v zahraničí sportovat. Rychle a za velmi dobré ceny.

Cestovní pojištění Axa a létání

Na dovolenou se často dopravujeme letadlem. Pokud bude mít letadlo zpoždění, a to šest a více hodin, máte od pojišťovny nárok na náhradu. Stejně tak, pokud se let zcela zruší. Náhradu můžete čerpat na občerstvení na letišti, dopravu na jiné místo, pokud odtud letí letadlo. Součástí cestovního pojištění Axa je také ochrana zavazadel. Pokud přicestují později než vy, nebo jinam, můžete si zakoupit věci základní potřeby, například hygienické potřeby. Můžete se také spolehnout na to, že zavazadla přiletí za vámi.



Cestovní pojištění Axa a pojištění odpovědnosti

Součástí pojištění Axa je také pojištění odpovědnosti. Pokud tedy vy, nebo vaše dítě přivodíte na cestách malér někomu jinému, pak se nemusíte bát, neboť pojišťovna vše uhradí. Ochránit lze také svá zavazadla, zejména elektroniku, nebo sportovní vybavení, které má nejvyšší hodnotu.

Přečtěte si: Nejde jen o to zařídit jednorázově nejlevnější pojištění. Cenu pro vás Kalkulátor.cz stlačí každý rok

Cestovní pojištění si můžete sjednat také na Kalkulátor.cz. Stačí zadat, zda jedete na krátkou cestu, opakovatnou cestu, místo atd. a během chvíle zjistíte ty nejvýhodnější pojistky. Kalkulátor.cz je projekt, díky kterému můžete ročně ušetřit deseti tisíce. Nejen za pojištění, ale také za elektřinu, plyn, pojištění auta a pojištění majetku. Jsme fér a každému měříme vždy stejně. Prvotní pro nás je, aby byl spokojený zákazník. Ten si u nás může vytvořit účet a úsporu mu ohlídáme dlouhodobě. Zkuste to s také!

NačítámNačítám