Michaela Kadlecová | 11. 3. 2021

Kalkulátor.cz změnil barvy a představil Kalkulku a Hlídacího vlka

Naše stránky, které slouží pro srovnávání cen energií a pojištění, doznaly velkých změn. Angažovali jsme dvě důležité postavy, a to Kalkulku a Hlídacího vlka, které bychom vám rádi představili.

Kalkulka, co chce ušetřit

Obou jste si jistě všimli na první pohled, uvítají vás už na naší hlavní stránce. Kalkulka je oslňující mladá žena, která si ráda užívá života. Přitom je chytrá a ví, na čem může ušetřit. Hlídací vlk představuje jejího věrného parťáka, který jí stojí po boku a pomáhá, aby utratila co nejméně a našel jí například výhodnou cenu elektřiny. Dokáže pro ni najít ty nejvýhodnější ceny elektřiny elektřinu, nebo plyn, či vyhledat nejvýhodnější povinné ručení a havarijní pojištění. Na tom všem je totiž možné ušetřit tisíce ročně, aniž by bylo nutné vzít zavděk službou s horšími parametry. „Naše Kalkulka a Hlídací vlk ukazují a vysvětlují, že změna dodavatele energií, či pojišťovny má velký smysl. Tyto dva průvodce našimi stránkami jsme zvolili, abychom naše stránky zpřístupnili každému zákazníkovi a naše služby polidštili," vysvětluje ředitel společnosti Kalkulátor.cz Rudolf Krejcar.

Kalkulka a Vlk a ceny elektřiny
Kalkulka a Vlk hlídají ceny elektřiny
Kalkulátor.cz



Vlk, co nekouše

Hlídacího vlka se není třeba bát, protože nekouše, necení zuby, ale počítá. Spolehlivě, den co den, v kterékoliv denní době. Nepočítá sám, ale má k dispozici vyspělé technologie, konkrétně počítačový algoritmus, který na základě vstupních údajů připraví důkladné porovnání opravdu všech nabídek: „Náš vlk je fér a zcela nestranný, a proto při srovnání bere do úvahy veškeré ceníky společností, které prodávají energie. Hlavní je pro něj zájem Kalkulky a našich klientů ušetřit, takže jim doporučí vždy to nejvýhodnější,“ upozorňuje Rudolf Krejcar.

Přečtěte si: Kdy se vyplatí fixace ceny elektřiny?

Dlouhodobý rádce ve světě energií a pojištění

Rádi bychom, aby našim dvěma postavám klienti důvěřovali a aby se nebáli poradit se s nimi o tom, od koho budou brát elektřinu, nebo plyn, či u koho si sjednají nejlepší pojištění auta. Hlídací vlk by měl působit jako jejich rádce dlouhodobě. Vždy včas upozorní na blížící se konec smlouvy na elektřinu, plyn nebo třeba pojištění auta, stejně jako informuje o zajímavé nabídce, díky které může klient ušetřit,“ prohlásil Lukáš Kaňok, ředitel sekce Energo Kalkulátor.cz. Kromě Kalkulky a Vlka pomůže klientům zorientovat se ve světě energií a pojištění rozsáhlá databáze pojmů, dotazů a návodů, stejně jako články v blogu. “Důležité je, aby se klient cítil v dobrých rukách a vždy dostatečně informovaný,” uzavírá Lukáš Kaňok.

Pro info: Jak uzavřu novou smlouvu s Kalkulátor.cz?

Neplatíte za elektřinu příliš? Zjistěte to v naší kalkulačce elektřiny právě teď!